Get Adobe Flash player

Információ

Mi a tökéletes, modern, vásárlóközpontú megoldást kínáljuk!

Társaságunk több éves tapasztalata alapján rövid gyártási határidővel, teljes körű finanszírozással ajánlja komplett elárusító járműveit, melyek tervezésénél természetesen az egyedi igényeket is figyelembe vesszük. A gépjármű készülhet pékek, hentesek, cukrászok részére, vagy büfé kocsinak, de bármilyen termék – nem csak és kimondottan élelmiszer – értékesítésére alkalmas. A kínáló felület teljesen zárt, az élelmiszeriparban megkövetelt előírásoknak megfelelően készül, a kivitel az Állami Népegészségügyi Tiszti Szolgálat előírásait maradéktalanul teljesíti. A korszerű és praktikus üzemeltetés érdekében a vezetőfülkéből biztosított az átjárás az eladótérbe, míg az oldalajtó motoros meghajtással nyílik. Pékségek számára külön kérés alapján 12V-ról üzemeltetett süteményhűtővel is szerelhető, míg hústermékek, fagylaltok, mirelit áruk értékesítéséhez komplett hűtőpulttal készül, amely menetközben és álló helyzetben is alkalmas a működésre.

Mit jelent mindez az Ön vállalkozása számára?

A mozgóárusítás nem helyhez kötött! Ha nem teljesül a remélt bevétel, nem kell épületet bontani, csupán odébb gurulni. Ez nem egyetlen üzlet, hanem annyi, ahány helyen megáll, így új, korábban el nem látott területek kiszolgálására nyílik lehetőség. Mivel az értékesítés vásárlóközpontú, előre kiszámítható a szállítandó mennyiség, tervezhető a bevétel.

Ön is szeretne élni ezzel a munkahelyteremtő lehetőséggel?

Ha felkeltettük érdeklődését, nem kell mást tennie, mint tárcsázni a 06/20-942-7590 -es telefonszámot, vagy írnia az info@mozgo-bolt.hu e-mail címre! Mi felkeressük Önt, s ha igényli, máris egy elárusító autóval érkezünk, melyet akár azonnal meg is vásárolhat.

A személyes találkozásig pedig kérdezzen bátran, bármiről, bármikor!